Løghat-salt

Løghat-salt, nemt og lækkert.
Tag ud i en bøgeskov og led efter de duftene Løghatte.Beskrivelse: Stokken er brunlig til sort, Hatten er grålig til brun. De dufter af hvidløg, og vokser på døde grene fra bøgetræer.

Opskrift: Hak 5-6 stk Løghatte i små bider, tilsæt 2 dl salt, og bland dem godt sammen med fingrene, så saltet kommer ind i svampestykkerne. Brug kun hattene fra svampen, stokken kan være lidt træls at blande sammen med saltet.

Tør saltet på et stykke bagepapir, i ovnen med varmluft i 1-2 timer. Hvis din ovn kan køre varmluft uden at du tænder den, vil det være bedst, ellers hold den under 50 graders varme, sæt et viskestykke i klemme i ovndøren så eventuelle vanddampe kan komme ud. 
Tip: Hvis du har en ryge ovn, så find et gammelt viskestykke og læg saltet på og giv det ca. 20 min i rygeovnen, så har du lækker Løghat-røgsalt.https://youtu.be/D0NgyMTS43U

Ingredienser

This recipe has no ingredients

Fremgangsmåde

This recipe has no instructions

Kim arbejder til dagligt på Nordeuropas største akvarie - Nordsøen Oceanarium.